Canned Fish Porridge

Raw material

Canned fish / rice / celery sticks / celery leaves / fried garlic / ground pepper / vegetable oil / coriander / fish sauce

How to do

1. Wash the rice, then use the rice to cook rice porridge (suggestion for a more delicious taste) You should use pork bone boiling water or soup to boil rice instead of water.)


2. When the rice porridge is cooked, pour in the canned fish. put into pot Then add the celery. And cut the celery leaves into pieces and put them in as well.



3. Season with fish sauce and other seasonings as desired. Then stir it together. Then scoop it into a bowl and serve. Garnish with fried garlic, ground pepper and coriander as you like.

เว็บไซต์นี้มีการใช้งานคุกกี้ เพื่อเพิ่มประสิทธิภาพและประสบการณ์ที่ดีในการใช้งานเว็บไซต์ของท่าน ท่านสามารถอ่านรายละเอียดเพิ่มเติมได้ที่ นโยบายความเป็นส่วนตัว and นโยบายคุกกี้
Compare product
0/4
Remove all
Compare
Powered By MakeWebEasy Logo MakeWebEasy